30 jaar vakmanschap en een uitmuntende service.

E&T te Opglabbeek, buigt op 30 ervaring van zowel voor particulieren (automatisch wassalon) als voor bedrijven (horeca en hotels) en met een bijkomende specialiteit: het wassen van paardendekens. Bij E&T gaan we met de grootste zorgvuldigheid om met uw was- en linnengoed. 

Wasserij, depots en ophaaldienst voor paardendekens

Eén van onze specialiteiten is het wassen van paardendekens. Voor paardendekens - en bij uitbreiding andere dierendekens - hebben we toestellen die enkel hiervoor bestemd zijn. Deze machines worden op regelmatige basis gereinigd zodat uw paardendekens altijd in goede handen zijn. E&T beschikt ook over een ophaaldienst voor paardendekens. Vanaf 2 dekens worden de dekens op locatie opgehaald en achteraf weer kraaknet teruggebracht. Tenslotte beschikken we ook over enkele depots waar u uw paardendekens kan achterlaten. Deze worden door ons opgehaald en weer gewassen teruggebracht.

Ontdek alles over onze wasdienst voor paardendekens.

Professionele wasserij voor al uw linnengoed

E&T geeft uw linnengoed de professionele was- en strijkbeurt die het verdient. Met de grootste nauwkeurigheid wassen, drogen en strijken we het wasgoed voor horeca, hotels, B&B's en sportverenigingen. Het linnengoed wordt opgehaald en achteraf kraaknet terug geleverd.

Ontdek alles over het wassen van linnengoed.

Automatisch wassalon

In ons automatisch wassalon in Opglabbeek kan u 7 op 7 (van 06u00 tot 23u00) terecht in een kraaknette omgeving. Wassen, drogen en strijken en nog meer: een zithoek, speelhoekje voor de allerkleinsten, een geldwisselmachine, een automaat met wasproducten en versnaperingen en een koffiemachine. En niet onbelangrijk: er is voldoende parkeerruimte voor de deur, zodat u in alle rust uw was kan doen.

Ontdek de faciliteiten van het automatisch wassalon.